Update na VvE bestuursvergadering 12 juli 2021

Tuintjes

Voortuintjes zijn opgeknapt met de hovenier en er is een dag georganiseerd voor bewoners (19 april 2019). De hovenier heeft een ontwerp gemaakt voor 1 tuin/hofje. De commissie is niet tevreden over dit ontwerp, omdat dit een intensieve verzorging van de planten zou meebrengen. De commissieleden zijn aan de slag met een aangepast ontwerp. Bewonersenquête wordt eruit gestuurd via mail en is te vinden op deze website + link op Twinq. Het doel is om met zo min mogelijk geld, zoveel mogelijk voor elkaar krijgen. 

Verder is de tuincommissie bezig met het vinden van een nieuwe hovenier, omdat er huidige hovenier vaak de taken niet volledig en/of naar wens uitvoert. Meer nieuws hierover volgt in verdere updates.

Schoonmaakcontract

Vanwege meerdere klachten over de schoonmaak van de gemeenschappelijke ruimtes in de gebouwen, is het bestuur samen met EigenHaard op zoek gegaan naar een nieuw schoonmaakbedrijf. Er is een nieuw schoonmaakbedrijf gevonden dat voor (iets) minder geld, meer werkzaamheden uitvoert. In de komende maanden wordt het huidige contract opgezegd en het nieuwe gaat in gedurende het vierde kwartaal. Ook hierover wordt u ge-update via deze site.

Technische update

De komende weken worden de speakers van de intercoms schoongemaakt door technisch commissielid Johan. 

Aanwezig
Bestuur: Yavuz, Johan, Eline, Nicolas, Mark
Tuintjescommissie: Femke